fbpx
eshop-online

Η ArtsPR είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης. Όποιο και αν είναι το διαφημιστικό σας budget, εμείς στην ArtsPR το αξιοποιούμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο για εσάς.

Η ομάδα της ArtsPR αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία (στελέχη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κειμενογράφους, art directors, digital content managers, web designers και web developers).

Πως θα
online πωλήσεις;

Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που διασφαλίζουν την ξεχωριστή, ανταγωνιστική και διαρκώς αναπτυσσόμενη παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Σε μια ταχύτατα εξελισσόμενη εποχή με απεριόριστες επικοινωνιακές δυνατότητες, σας βοηθούμε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δημοσιότητα ώστε να προβάλετε το έργο σας και να εδραιώσετε τη φήμη του.

Απευθυνθείτε σε εμάς για να αυξήσετε τις online πωλήσεις σας!

 

Η πολυετής εμπειρία μας προσφέρει στην επιχείρησή σας ιδέες και λύσεις ώστε να προωθήσετε το έργο σας και να αυξήσετε το κέρδος σας, μέσα από το παρακάτω πακέτο:

 • Web Promotion & SEO
 • SEO
 • Social Media Marketing
 • Monitoring & Reporting
 • Google Adwords
 • Email Marketing
 • Banner Design
 • Video Marketing
eshop-online

Social Media Marketing

Τα social media αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του διαδικτύου σήμερα. Σχεδόν όλοι οι χρηστές του internet είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο από αυτά. Η παρουσία σας στα social media είναι επιβεβλημένη, καθώς αποτελούν τον ιδανικό τρόπο επικοινωνίας και προβολής, και μάλιστα χωρίς σημαντικό κόστος.

Γιατί προώθηση μέσω social media;

Τα social media αποτελούν τον νέο, εναλλακτικό τόπο διαφήμισης στο internet. Εκτός από τις μηχανές αναζήτησης και την προβολή διαφημιστικών banner σε διάφορες ιστοδελίδες, ήρθε να προστεθεί και η διαφήμιση στα social media. Το βασικότερο πλεονέκτημα των social media είναι η δυνατότητα προβολής που παρέχουν σε στοχευμένο κοινό με χαμηλό κόστος και επίσης μια πληθώρα δωρεάν λειτουργιών και εφαρμογών που σας επιτρέπει να προσεγγίσετε με αμεσότητα το κοινό τους.

Πόσο κοστίζει το Social Media Marketing;

Το κόστος προώθησής σας στα social media εξαρτάται από κάποιους βασικούς παράγοντες: τον αριθμό των social media στα οποία θέλετε να δραστηριοποιηθείτε, τη συχνότητα με την οποία επιθυμείτε να γίνονται οι αναρτήσεις και οι δημοσιεύσεις σας, τις πρόσθετες λειτουργίες που πιθανόν να επιθυμείτε, το είδος και τη συχνότητα των αναφορών που επιθυμείτε να λαμβάνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερώστε μας για την παρουσία που σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε στα social media και θα σας παρέχουμε μια αναλυτική κοστολόγηση.

Τι κερδίζω αν το κάνω σε εσάς;

Επιλέγοντας την ArtsPR για την προώθηση σας στα social media εξασφαλίζετε την επαγγελματική παρουσίαση και την άρτια διασύνδεση όλων των Social Networks μεταξύ τους, με σκοπό την αυτόματη κοινοποίηση των δημοσιεύσεών σας από ένα κεντρικό σημείο προς όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Σημαντικό πλεονέκτημα για τη βελτίωση τόσο του τρόπου προσέγγισης πελατών μέσω των social media όσο και των υπηρεσιών που παρέχετε είναι τα στατιστικά στοιχεία και οι αναλυτικές αναφορές που σας προσφέρει η ArtsPR. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

online-anime

Είναι αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης;

Με τη ραγδαία εξέλιξη των κοινωνικών δικτύων και της τεχνολογίας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα social media αρκετές ώρες την ημέρα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών, οι καταναλωτές, πριν προχωρήσουν σε μια αγορά, βασίζονται σε σημαντικό βαθμό στις πληροφορίες που βρίσκουν στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν να αγοράσουν. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τα σχόλια των χρηστών. Αυτά τα σχόλια σε επίπεδο επιχειρήσεων μπορούν να διαμορφώσουν θετικό κλίμα και να αποτελέσουν τον καθοριστικό παράγοντα στην απόφαση του ενδιαφερόμενου, περαστικού διαδικτυακού χρήστη να κάνει την κίνηση της αγοράς. Οι περισσότερες μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στρέφουν την πολιτική πωλήσεών τους προς τα κοινωνικά δίκτυα, με στόχο να χτίσουν ένα αξιόπιστο εταιρικό προφίλ, με θετικά σχόλια και μια δυνατή παρουσία στο χώρο του διαδικτύου, ώστε να πετύχουν την αύξηση των κερδών τους.

Η ArtsPR ενώνει την τέχνη με την στρατηγική και δημιουργεί ανταγωνιστικές διαφημίσεις για τα Social Media (Facebook, Instagram κ.α.), που αποσκοπούν σε στοχευμένο αγοραστικό κοινό. Δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες αναπτύσσουμε στρατηγικές βασιζόμενοι στις αναλύσεις των δεδομένων που συλλέγουμε. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μοναδικό και δημιουργικό περιεχόμενο εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική προβολή της εταιρείας σας.

mail

Email Marketing

Η μαζική αποστολή e-mail είναι ένας σύγχρονος και οικονομικός τρόπος διαφήμισης. Σχεδιάζουμε την καμπάνια σας σύμφωνα με τους κανόνες και τις τεχνικές προδιαγραφές του e-mail marketing για να ξεχωρίσει το e-mail σας από το σωρό και να μην καταλήξει στα spam.

Με το E-mail Newsletter έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας γρήγορα, εύκολα και κυρίως με μικρό κόστος.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του E-mail Marketing είναι:

 • Η άμεση και στοχευμένη προσέγγιση υποψήφιων και υπαρχόντων πελατών.
 • Ο οικονομικός τρόπος διαφήμισης των προϊόντων/υπηρεσιών σας.
 • Η ενίσχυση της φήμης και της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας.
 • Η δυνατότητα μέτρησης των αποτελεσμάτων.
 • Η αύξηση των πωλήσεών σας.
 • Αυτόματη στατιστική ανάλυση (tracking) για κάθε link του newsletter που έγινε clicked.
 • Ενημέρωση για το πόσες και ποιες φορές διαβάστηκε το newsletter από τον εκάστοτε recipient.
 • Αναγνώριση των χρηστών που έγιναν unsubscribed στο παρελθόν, προκειμένου να γνωρίζουμε αν θέλουμε να τους ξανακάνουμε subscribed, εάν και εφόσον το επιθυμούν.
 • Στατιστικά στοιχεία για το πόσα email έλαβαν, διάβασαν, έκαναν click, links tracking και μάλιστα με τη μορφή γραφικών στατιστικών.
 • Στατιστικά στοιχεία για το πλήθος των αυτόματων απαντήσεων (auto responders) που έχουν σταλεί.

Ρωτήστε μας για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μια σωστή και ολοκληρωμένη καμπάνια αλληλογραφίας (e-mail marketing campaign).

online

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7212307
ή στο info@artspr.gr

για να βρούμε την πιο προσοδοφόρα λύση για εσάς,
στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς.