fbpx

Web Design & E-Commerce

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να είναι full responsive για κάθε φυλλομετρητή (browser), για κάθε διάσταση οθόνης, όπως Desktop/Laptop, Mobile & Tablet. Τα τελευταία χρόνια το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με ηλεκτρονικά μέσα, γνωστό και ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή αλλιώς eCommerce, έχει αλλάξει τις αγοραστικές και τις καταναλωτικές μας συνήθειες κατά κόρον. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στηρίζεται στο διαδίκτυο και το «δίκτυο» του eCommerce για να κάνει έρευνα αγοράς, σύγκριση τιμών και αγορές, κάνοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο όλο και πιο απαιτητικό και ταυτόχρονα κερδοφόρο. Η ζήτησή του ανεβαίνει, και εδώ έρχεται η ArtsPR για να σας παρουσιάσει νέες δυναμικές λύσεις για την επιχείρησή σας και τη μεταφορά της στον ηλεκτρονικό κόσμο και το διαδίκτυο.

Στόχος μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις δικές σας ανάγκες και να τις υλοποιούμε σε ένα καλαίσθητο και κερδοφόρο αποτέλεσμα. Η ArtsPR προτείνει μια οικονομική λύση, με γρήγορη απόσβεση χρημάτων και χρόνου. Τα ραγδαία εξελισσόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να δημιούργησεις ένα όνομα στις αγορές.

Τι είναι ένα e-shop;

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί κάποιος σε έναν διαδικτυακό τόπο (site) μέσω του οποίου πραγματοποιούνται πωλήσεις διαφόρων ειδών.

Τι μπορώ να πουλήσω σε ένα e-shop;

Σε ένα e-shop δεν υπάρχει περιορισμός ειδών προς πώληση, και υπάρχει επίσης η δυνατότητα πώλησης υπηρεσιών.

Πού απευθύνεται ένα e-shop;

Όπως είναι φυσικό, ένα e-shop απευθύνεται σε άτομα που είναι κάτοικοι Ελλάδας. Όμως αυτό δεν είναι περιοριστικό, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πωλήσεις και εκτός ελληνικών συνόρων. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το αγοραστικό κοινό με το οποίο επιθυμούμε να αλληλεπιδράσουμε. Για παράδειγμα, εάν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πουλάει γυναικεία ρούχα, τότε εκτός από την ελληνική αγορά μπορούμε να αναπτυχθούμε και στην παγκόσμια αγορά και να έχουμε παραγγελίες και από χώρες του εξωτερικού, όπως Γερμανία, Γαλλία, Αμερική, Αυστραλία κ.ά. Διαφορετικά, εάν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε στοχευμένα πωλήσεις μόνο σε μία χώρα, όπως π.χ. η Αγγλία.

Τι άδεια χρειάζομαι για να ανοίξω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

Όπως κάθε νέο φυσικό κατάστημα χρειάζεται κάποιες κινήσεις, έτσι και το ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται τα παρακάτω:

Να ασφαλιστεί ο καταστηματάρχης στο Υποχρεωτικό Ασφαλιστικό Ταμείο.

Να γίνει εγγραφή στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο καθώς και να ελεγχθεί η επιθυμητή επωνυμία της επιχείρησης.

Να υπάρχει «Βεβαίωση Έναρξης Δραστηριότητας» και ΑΦΜ από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Οι υπηρεσίες που ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επισκεφτεί για να μπορέσει να ιδρύσει το δικό του e-shop είναι οι εξής:

Επιμελητήριο για προσωρινή εγγραφή

ΟΑΕΕ για βεβαίωση εγγραφής στον ασφαλιστικό φορέα, η οποία θα προσκομιστεί στη συνέχεια στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Εφορία για έναρξη ασκήσεως επαγγέλματος και Α.Φ.Μ.

Επιμελητήριο για οριστική εγγραφή

Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε εμείς όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες, φέροντας εις πέρας την κατασκευή ενός πλήρους, λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πώς λειτουργεί ένα e-shop;

Ένα τυπικό ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες περιγράφοντάς τα, δημιουργώντας χώρο για κριτικές και βαθμολογίες από τους πιθανούς αγοραστές. Όλα αυτά σε συνδυασμό, αν γίνει σωστή διαχείριση, μπορούν να οδηγήσουν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με θετικές κριτικές για τα προϊόντα που θέλουμε να πουλήσουμε και να γίνουν ένα ελκυστικό κίνητρο για τους μελλοντικούς πελάτες μας.

Έτσι, από τη στιγμή που θα ανεβάσουμε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα προωθούμε με διάφορες τεχνικές σε όλο το διαδίκτυο και τα social media. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν και οι πρώτοι πελάτες.

Η διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος είναι σχετικά απλή και χωρισμένη σε κάποια βήματα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τον πελάτη να κάνει την αγορά του πιο εύκολη. Κατά τη διάρκεια των βημάτων αυτών, ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει κάποια βασικά προσωπικά στοιχεία του, όπως όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας,διεύθυνση κ.ά. Έπειτα επιλέγει την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο παραλαβής του. Αφού γίνουν όλα αυτά, επιλέγει τον τρόπο πληρωμής και ανάλογα με τον τρόπο διαμορφώνεται και η συνέχεια της αγοράς. Τέλος, του αποδίδεται μία ηλεκτρονική απόδειξη την οποία μπορεί να αποθηκεύσει.

Γιατί να ανοίξω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

Παρ’ όλες τις δυσκολίες της ελληνικής αγοράς, τα ηλεκτρονικά καταστήματα συνεχίζουν να διατηρούν μια σταθερά αυξητική πορεία πωλήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά αποτελέσματα, οι πωλήσεις προϊόντων μέσω διαφήμισης και προώθησης σε κοινωνικά δίκτυα προβλέπεται να έχει αυξηθεί κατά 96% μέχρι το τέλος του 2016. Άρα, σύφωνα με όσα έχουν αναφερθεί προηγουμένως και με βάση τις στατιστικές αναλύσεις, βγαίνει το συμπέρασμα πως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μπορεί να πετύχει και να είναι κερδοφόρο, ακολουθώντας σωστές κινήσεις και βήματα, επιτρέποντας έτσι σε επιχειρήσεις και καταστήματα να συνεχίσουν να αναπνέουν και όχι μόνο, σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Είναι εύκολα διαχειρίσιμο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

Από τη στιγμή που η ArtsPR θα αναλάβει την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας, φροντίζει όχι μόνο για τη σωστή λειτουργία και το όμορφο γραφιστικό αποτέλεσμα, αλλά και για την εύκολη πρόσβαση και διαχείρισή του. Χρησιμοποιούμε ειδικά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, φιλικά προς τον χρήστη. Αυτό σημαίνει πως κάποιος που έχει βασικές γνώσεις σε Η/Υ και το διαδίκτυο μπορεί μέσα σε λίγο χρόνο να κάνει ο ίδιος τη διαχείριση περιεχομένου (προϊόντα, άρθρα κ.ά.), χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Αν χρειαστώ υποστήριξη;

Η ArtsPR βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξει σε οποιαδήποτε δυσκολία υπάρξει. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του e-shop σας όσον αφορά την ανανέωση των προϊόντων και των προσφορών, καθώς και την προώθησή του με όλους τους δυνατούς τρόπους που απαιτούν οι κανόνες του σύγχρονου Internet marketing.

 

Δείτε δείγμα φωτογράφισης προϊόντων εδώ και εδώ

Δείτε κάποια από τα έργα μας

Όταν η τέχνη συναντά τη δημιουργία.